Aktuální ohlášky

Aktuální ohlášky

 
Nedělní bohoslužby

V neděli 12. května bude mše sv. ve Strmilově od 8.00 hod. Od 9.30 pak v Kunžaku a v 11.00 v Deštné a Nové Včelnici. Bohoslužba slova je plánována od 11.00 hod. v Kostelní Radouni. V Jarošově bohoslužby nebudou. V sobotu 11. května bude mše sv. též v Lomech u Kunžaku od 16.00 hod.

V neděli 19. května budou od 8.00 hod. mše sv. v Jarošově a ve Strmilově. V 9.30 hod. je pak mše v Člunku. Od 11.00 hod. bude mše sv. Kostelní Radouni. V Nové Včelnici a v Deštné budou bohoslužby slova od 11.00 hod. V Kunžaku bohoslužby výjimečně nebudou.

Mše svatá pro rodiny s dětmi

V neděli 12. května se v proboštském kostele od 9.30 opět koná "dětská" mše. Spolu s dětmi poděkujeme všem maminkám, které mají ten den svůj svátek.

Nepřítomnost farního vikáře

V době od 13. do 18. května nebude ve farnostech přítomen farní vikář P. Miroslav Štrunc a to z důvodu účasti na duchovních cvičeních.

Senior klub

Zveme na další setkání senior klubu, které se uskuteční ve středu 15. 5. od 9.00 hod. v klášteře.

Změna času mše sv. a modlitby za pomáhající

Ve středu 15. května bude složena mše sv. v proboštském kostele již od 8.00 hod. ráno. Večer od 18.00 hod. se pak konají společné ekumenické modlitby za pomáhající organizace v J. Hradci. Tentokrát se sejdeme v evangelickém kostele v parku.

Setkání farní rady

Farní rada se sejde ve čtvrtek 16. května po mši sv. v klášteře u sv. Kateřiny. Setkání je přístupné veřejnosti.

Pouť v Člunku

V kostele sv. Jana Nepomuckého v Člunku se koná v neděli 19. května od 9.30 hod. poutní mše sv. V Kunžaku v tento den bohoslužby nebudou.

Mobilní aplikace "Farnost do kapsy"

Farníky - uživatele chytrých telefonů vybízíme k nainstalování aplikace Farnost do kapsy (k dispozici pro systém Android i iOS). V aplikaci vyberte farnosti, které máte zájem sledovat (Římskokatolická farnost - proboštství Jindřichův Hradec). V rámci aplikace máte snadno k dispozici aktuální pořad bohoslužeb či nové články z webových stránek farnosti. Ty, kdo si tuto aplikaci nainstalovali už dříve, prosíme o zkontrolování odběru notifikací "důležitá sdělení farnosti" - najdete v nastavení konkrétní farnosti. Touto cestou získáte přístup k automaticky rozesílaným zprávám např. o změnách v pořadu bohoslužeb nebo o akcích ve farnosti. Děkujeme, že s námi udržujete kontakt.